Dette skal du lave på en gasgrill

Grillmad

Overvejer du at købe en gasgrill, men er du ikke sikker på, hvad du egentligt skal bruge den til? Du tænker nok, at du aldrig kommer til at bruge den, da man oftest kun griller om sommeren, og der kan man nøjes med engangsgrill. Dette behøver dog ikke at være tilfældet. Du kan med en gasgrill lave alt muligt andet og dette vil få dig til at bruge den oftere.

Hvorfor en gasgrill?

En gasgrill kan være billigere for dig i længden, hvis du f.eks. elsker grillet mad. En gasgrill vil kunne grille din mad og smage nærmest som en almindelig grill. Den eneste forskel er, at en gasgrill bruger gas og en almindelig grill bruger kul. Du kan med en gasgrill desuden også lave flere portioner ad gangen, hvorimod man på en almindelig grill ikke kan lave ligeså meget.

Hvis du allerede ar en gasgrill kan du læse med og finde ud af, hvad du kan lave på din grill – og hvis ikke, så bør du skaffe dig en gasgrill med det samme.

 

Burger

Dette ved du nok i forvejen, men måske gør du det ikke oftest nok. Du kan tilberede din bøf til din burger på din gasgrill. Dette vil give dig en sprød og dejlig smag, samtidigt med at det er hurtigere.

På din gasgrill kan du desuden også varme burgerbollerne, hvilket vil give dem en dejlig sprødhed. Burgerbøf på en gasgrill er et must og især om sommeren, når det er tid til at være ude og nyde vejret.

Kyllingespyd

Du kan tilberede kyllingespyd på gasgrillen også. Kyllingespyd kan spises med ris, kartofler m.m. og er derfor et oplagt måltid, hvis du ikke lige ved, hvad du skal lave. Kyllingespyd kan paneres på mange forskellige måder, og det er bare om at finde din favorit. Du kan enten udelukkende tilberede dem med få krydderier eller så kan du finde eksotiske opskrifter på nettet.

Steak

Hvem elsker ikke steak? Steak kan være en krig om at tilberede, så den bliver saftig og tilberedt. En hemmelighed er dog at bruge en gasgrill for a bevare saften. Elsker du steak og synes du, at det kan være sjovt at eksperimentere med at tilberede steak på en gasgrill, så hop allerede ud i det i dag. Du kan panere din steak med salt og pepper, hvilket vil give dig udelukkende smag af grillet kød.

Kaffe

Kaffe? Tænker du nok, men det er rigtigt. På en sommerdag med familien, så kan det være hyggeligt at lave kaffe på en gasgrill. Det eneste du skal bruge er varmt vand og kaffepulver. Tilsætter du disse to sammen i en gryde, så kan du tilberede en god kaffe, som kan nydes i det gode vejr om aftenen. Dette vil også give kaffen en anderledes smag, som du vil elske.