Prewalker sko – Detaljer der gør en forskel


Prewalker sko er sko, der er beregnet til de allermindste. De er perfekte til de første skridt, da de er meget bløde og fleksible. Derudover er de også forberedt på, at barnet ikke har nogen koordination endnu, og derfor har de en blød sål, som er skridsikker. På Cool-Sko.dk finder du et stort udvalg af prewalker sko til både drenge og piger.

Stødabsorberende sål

En af de vigtigste ting ved sko til de allermindste er, at de har en stødabsorberende sål. Dette gør, at barnet ikke får ondt i fødderne, selvom de måske skal gå længere ture. Det er særligt vigtigt for Prewalker sko, da barnet ikke har nogen koordination, og derfor kan falde oftere.

Fleksibel overdel

En anden ting, der er vigtig for sko til de allermindste, er, at de har en fleksibel overdel. Dette gør, at skoen ikke strammer barnets fod, og det er vigtigt for barnets komfort. Det er også vigtigt for udviklingen af barnets fod, da en stram sko kan forhindre foden i at udvikle sig normalt.

Blød sål

En tredje ting, der er vigtig for sko til de allermindste, er, at de har en blød sål. Dette gør, at skoen er behagelig at have på, og at barnet ikke får ondt i fødderne. Det er også vigtigt for udviklingen af barnets fod, da en blød sål er bedre for foden end en hard sål.

Skridsikker sål

En fjerde ting, der er vigtig for sko til de allermindste, er, at de har en skridsikker sål. Dette gør, at barnet ikke glider, når de går. Det er vigtigt, da de allermindste ikke har nogen koordination, og derfor kan falde oftere. Dette er især vigtigt for Prewalker sko, da de er meget bløde og fleksible.

Hurtig lukning

En femte ting, der er vigtig for sko til de allermindste, er, at de har en hurtig lukning. Dette gør, at de er nemme at tage på. Derfor er en velcro lukning of Det er især vigtigt for Prewalker sko, da de er meget bløde og fleksible.

Barnet skal kunne bevæge sig uhindret

En sidste ting, der er vigtig for sko til de allermindste, er, at barnet skal kunne bevæge sig ganske frit og uhindret. Dette gør, at barnet ikke føler sig begrænset af skoen, og det er vigtigt for barnets udvikling. Det er især vigtigt for Prewalker sko, da de er meget bløde og fleksible.